mandag 12. desember 2011

Noris AS er eQuass-sertifisert!!

Noris AS er blitt sertifisert etter kvalitetssystemet EQUASS. EQUASS er et europeisk system for kvalitetssikring av velferdstjenester med ekstern revisjon og sertifisering. Det gir tjenesteleverandører i velferdssektoren anledning til å sikre kvaliteten av tjenestene overfor brukere og andre samarbeidspartnere.
Systemet stiller 100 spørsmål knyttet til vår dokumentasjon, rutiner og systemer for dette. For å bli sertifisert måtte vi svare ja på 100 av 100 spørsmål og dokumentere at vi har system og rutiner som sikrer kvalitet på våre tjenester. Noris AS besto med glans og kan nå dokumentere at vi kan det vi holder på med!

I Norge er EQUASS nå tatt i bruk innenfor skjermede virksomheter i arbeidsmarkedssektoren. Arbeid- og velferdsdirektoratet har satt krav om kvalitetssikring med ekstern revisjon og sertifisering for å kunne drifte en del arbeidsmarkedstiltak. EQUASS Assurance dekker myndighetenes krav til kvalitetssikring.
 
Sertifiseringen ble behørlig feiret med kake i alle våre avdelinger i dag. For daglig leder smakte nok denne kaka spesielt godt!

1 kommentar: