torsdag 10. november 2011

Om å finne go'foten...

Å finne ut hva man skal bli når man blir voksen kan være vanskelig for alle. Har man en yrkeshemming i tillegg er utfordringene enda større. Men ingen ting er umulig!

I to uker har elevene våre fra Rissa videregående vært hos oss under sin "Prosjekt til fordypning". Vi bruker tida mens de går i videregående skole til å sammen lete oss fram på veien mot arbeid. (Les mer om vårt samarbeid med Rissa videregående skole på våre hjemmesider www.noris-as.no).

Jeg har vært så heldig å få følge Lajos disse dagene. I tett samarbeid har vi testet ut ulike yrkesmuligheter. Lajos og Tore besøkte i går Lerkendal. Der møtte de blant annet Gøran Sørloth, Bjørn Hanssen og selveste Nils Arne Eggen. Dette var en drømmedag for en fotballentusiast, men konklusjonen ble at det ikke finnes det jobber for meg i Rosenborgsystemet. Men: kan jeg bruke fotballkunnskapene mine til noe? Selvfølgelig! I dag har vi vært på bedriftsbesøk i Adresseavisen/RadioAdressa. Vi fikk nyttig og god informasjon fra Morten Enger (reportasjeleder), Bengt Sæther (programmleder) og Stein Mortensholm (sportsjournalist). Og vi er vel ikke i tvil noen av oss - DETTE er riktig hylle for Lajos!

Tusen takk til alle som tok godt i mot oss!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar