onsdag 30. mars 2011

Avslutning for Lars Petter og Alexander


To flotte menn skal slutte på Noris....
I går hadde vi avslutning for de to - med kake fra Go'tid! Alexander har vært vikar på Noris siden november 2009 og har nå fått fast jobb ved Malia i Rissa. Sammen med Rune har alexander utviklet Låven til å bli et flott lavterskeltilbud. Tusen, tusen takk for all innsatsen for Noris, Alex! Du har lagt igen mye her som vi drar nytte av i vårt videre arbeid. Både deltakere og kolleger kommer virkelig til å savne deg!
Lars Petter ble ansatt i november 2010 og skulle ivareta tiltaket Arbeidsrettet rehabilitering. Nå tar han et nytt sritt i sin karriere som avdelingsleder for Røros rehabiliteringssenters avdeling i trondheim. Lars Petter har jobbet fram tiltaket og hatt ansvar for gjennomføring av den første gruppa. Hans kunnskaper har blitt delt og vi har lært masse av han. Ikke minst har fysioterapeuten Lars Petter gitt oss et spark bak, slik at vi nå både kan skryte av at vi i staben trener regelmessig, vi har tilbud om stavgang hver uke og vi har fått et enkelt, flott treningsrom på Norisbrygga. Kom tilbake om et år - da skal du få se hvor spreke vi har blitt.

Vi ønsker begge gutta våre lykke til videre. Vi kommer til å savne dere og den kompetansen dere har - me nå kan andre glede seg over å ha dere som kolleger. Vi er misunnelige!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar